Köszöntjük áruházunkban !

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

Blomus

A tiszta rozsdamentes acél inspirálta az összes különleges Blomus alkotást. A magas minőségű fém egyszerű természetessége, minden új Blomus termék megalkotásának határozott alapját képezi, később ez autentikus karaktert kölcsönöz minden terméknek, amit tapasztalatok tekintetében szilárd tömegének és egy elbűvölően egyszerű küllemének köszönhet. A Blomus termékek egyszerűsége összhangban van a tisztaság fogalmával és nélkülözhetetlenségével. Rendkívül tiszták, egyszerűen használhatók  az egyes darabok, mindennapi életünket gazdagítják.

Letisztult vonalak, jellegzetes báj, kiváló funkcionalitás jellemzik a Blomus design-t. Nem csoda. Hiszen erős személyiségek vannak a cég mögött: nem kevesebb mint 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát. Mindegyiküknek megvan a saját stílusa, amellett, hogy magukban hordozzák a Blomus összes erényét.

Hol találhatunk még valami igazán egyedit manapság? Egy olyan világban ahol egyre több minden felel meg a normáknak, a szokatlan válik értékessé. Az egyediség iránti vágy hatalmas. A Blomus márka megfelel ennek a törekvésnek. Képviseli a kivételt a hétköznapokban, az arc ami kitűnik a tömegből. A törekvés figyelemre méltó, a Blomus tervezők azonosítottak egy kimeríthetetlen inspirációs forrást: a természet világát.

Elemi formák, szilárd anyagok, hiteles ragyogás - ezek az értékek fedezhetők fel a Blomus termékekben.

Blomus termékek egyszerűen mások. Mesterséges helyett művésziek. Trendy helyett modern. Helyettesíthető helyett rendkívüliek. A superior kategóriát a minőségirányítás iránti szenvedélyes ragaszkodás biztosítja. És végül de nem utolsó sorban a Blomus termékek vonzók, a kiváló ár-érték arány miatt.


25termék
8 400 Ft
14 800 Ft
 
25termék

 

A német Blomus a tiszta rozsdamentes acélt kivételes hozzáértéssel dolgozza fel és különleges érzékkel kombinálja más nemes anyagokkal. Ezért sem meglepő, hogy a Blomus termékek minden évben több jelentős formatervezési díjat is elnyernek.


Az elért eredmények sikeréhez nagymértékben járulnak hozzá olyan neves külsős formatervezők, mint a Flöz Industrie Design és a stotz-design.com dizájnerei, valamint olyan jelentős együttműködő partnerek, mint Susanne Augenstein, Nicolai Fuhrmann vagy Andre Gilli.


A Blomus társaság szinte összes termékénél a tiszta rozsdamentes acél szolgál fő inspirációként. A formatervezésben a maximális funkcionalitás megőrzése mellett a különlegesen letisztult dizájnra összpontosítanak. A termékekre jellemző a magas minőségű kivitelezés, valamint az egyszerűségben rejlő kifinomultság, amely ötvözi a tökéletes esztétikai hatást a részletekre való odafigyeléssel.