Facebook
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Blomus - Szilikonmentes ápoló spray

Blomus - Szilikonmentes ápoló spray

Termék ára
7 740 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
31056
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Szilikonmentes ápoló spray rozsdamentes termékek tisztításához

A termék tulajdonságai

Rozsdamentes termékek tisztítása:

Az ujjlenyomatok eltávolítására tökéletesen alkalmas egy mikroszálas törlőkendő. Amennyiben szükséges, a termékek semleges kémhatású melegvizes mosószerrel is tisztíthatók, utána javasolt a termékek szárazra törlése, egy puha ruhával.

Matt (szálcsiszolt) termékek esetén a törlés iránya egyezzen meg a szálcsiszolás irányával.

A Blomus termékek alapvetően mosogatógépben is tisztíthatók, de a program lejárta után a legrövidebb időn belül vegye ki a mosogatógépből a terméket és a fentieknek megfelelően törölje szárazra.

A rozsdamentes termékekhez különösen javasolt a Blomus ápolóspray használata, mely egy vékony filmréteget képez a felületen, ezzel segít az ujjlenyomatok távol tartásában és a por is kevésbé áll meg a termékek felületén.

Figyelem: a Blomus ápolósprayt ne használja olyan felületeken, mely közvetlenül érintkezik élelmiszerrel. Amennyiben ez mégis bekövetkezik meleg ph-semleges mosószeres vízzel öblítse le, majd törölje szárazra a fentieknek megfelelően.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennél a terméknél előfordulhat hosszabb (2 hét) szállítási határidő. A megrendelés beérkezése után tudjuk a  pontos szállítási időt megjelölni.


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés