Köszöntjük áruházunkban !

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

Blomus - Szilikonmentes ápoló spray
Blomus - Szilikonmentes ápoló spray
8 800 Ft

Blomus - Szilikonmentes ápoló spray

Szilikonmentes ápoló spray rozsdamentes termékek tisztításához

8 800 Ft
Részletek

Rozsdamentes termékek tisztítása:

Az ujjlenyomatok eltávolítására tökéletesen alkalmas egy mikroszálas törlőkendő. Amennyiben szükséges, a termékek semleges kémhatású melegvizes mosószerrel is tisztíthatók, utána javasolt a termékek szárazra törlése, egy puha ruhával.

Matt (szálcsiszolt) termékek esetén a törlés iránya egyezzen meg a szálcsiszolás irányával.

A Blomus termékek alapvetően mosogatógépben is tisztíthatók, de a program lejárta után a legrövidebb időn belül vegye ki a mosogatógépből a terméket és a fentieknek megfelelően törölje szárazra.

A rozsdamentes termékekhez különösen javasolt a Blomus ápolóspray használata, mely egy vékony filmréteget képez a felületen, ezzel segít az ujjlenyomatok távol tartásában és a por is kevésbé áll meg a termékek felületén.

Figyelem: a Blomus ápolósprayt ne használja olyan felületeken, mely közvetlenül érintkezik élelmiszerrel. Amennyiben ez mégis bekövetkezik meleg ph-semleges mosószeres vízzel öblítse le, majd törölje szárazra a fentieknek megfelelően.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennél a terméknél előfordulhat hosszabb (2 hét) szállítási határidő. A megrendelés beérkezése után tudjuk a  pontos szállítási időt megjelölni.

Adatok
Cikkszám:
31056
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!