Köszöntjük áruházunkban !

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

Joseph & Joseph

Az ikerpár Richard Joseph és Anthony Joseph 2003-ban alapította vállalkozását, összehangolva addigi saját tapasztalataikat a formatervezés szempontjaival és a piaci igényekkel. Anthony formatervezői tanulmányait a Central St Martins-ban végezte, míg Richard a Cambridge-i Egyetemen.

A modern konyhai eszközök fejlesztése és gyártása mellett szorosan elkötelezett Joseph & Joseph vállalkozás mára már nemzetközileg elismert gyártóvá vált, a legjobban formatervezett és az adott konyhai feladatra funkcionálisan legalkalmasabb termékeinek piacra bocsátásának köszönhetően. Ugyanakkor a ma legdinamikusabban fejlődő gyártó is a konyhafelszerelések piacán.

A forma és funkcionalitás ilyen hatékony vegyítése meghozta számukra a nemzetközi elismertséget és számos formatervezési díjjal is büszklkedhetnek.

A Joseph & Joseph termékeinél nem gond összecsukni a vágódeszkát, a reszelőt és a mérleget, vagy az eddiginél jóval kisebb helyen tárolni a mérő edényeket és kanalakat. Emellett minden konyhai eszköz fiatalos színvilágban, modern formákkal, vidáman dolgozik a kezünk alá. A formatervező testvérpár sikeres vállalkozásában a forma és a funkció legideálisabb összhangja jön létre minden konyhai eszközükben.


22termék
 
22termék