Köszöntjük áruházunkban !

Tisztelt Vásárlóink !

2024. április 23. és május 02. között a termékek postázása, személyes átvétel szünetel.

Megértésüket köszönjük !

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

Umbra - PEGGY fiókrendező
Umbra - PEGGY fiókrendező
11 490 Ft

Umbra - PEGGY fiókrendező

Peggy, a praktikus fiókrendező

11 490 Ft
Részletek

Az Umbra PEGGY konyhaszekrény, polc és fiókrendező tálca egy állítható tárolórendszer, amelyet az tesz egyedivé, hogy állítható tálcát és kivehető csapokat tartalmaz, amelyek bármikor áthelyezhetőek. A PEGGY fiókrendező egyéni igények alapján lett kifejlesztve, ez azt jelenti, hogy egy helyen tárolhatóak a műanyag ételtároló edények és fedelek, a főzőedények, serpenyők, keverőtálak és egyéb eszközök, amelyeket egy fiókban szeretnénk elhelyezni.

Az Umbra PEGGY fiókrendező készlete 2 darab tálcát és 32 darab csapot tartalmaz, így szó szerint száz elérhető konfiguráció hozható létre, ami korlátlan tárolási lehetőséget biztosít. A PEGGY fiókrendező tálcája kihúzható, ezáltal meghosszabbítható az adott edény méretéhez és a fiók nagyságához igazítva. Nagyobb fiókokba és szekrényekbe egyszerre több PEGGY rendező segítségével nagyobb rendszerezhető felület hozható létre.

Az Umbra PEGGY rendszerező csúszásgátló lábakkal rendelkezik, így könnyedén a helyén marad, és a belehelyezett edényeket is a helyén tartja.

A csapokat az igényei és a fiók méreteinek megfelelően rendezheti.

Készlet tartalma: 2 db lap, 32 db csap

Anyaga: műanyag

Méret: 55 x 15 x 10 cm


Gyártó: UMBRA

Videó a termék használatáról

Adatok
Cikkszám:
1004318-149
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!