Köszöntjük áruházunkban !

Kedves Vásárlóink !
2022. augusztus 30. és 2022. szeptember 8. között a rendelt termékek átvétele és postázása szünetel.
Megértésüket köszönjük.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

Umbra - Otto szenzoros szappanadagoló 1012609-040
Umbra - Otto szenzoros szappanadagoló 1012609-040
15 900 Ft

Umbra - Otto szenzoros szappanadagoló 1012609-040

Érintésmentes folyékonyszappan adagoló

15 900 Ft
Részletek

Az Umbra OTTO szenzoros szappandagolója a gyártó egyik sikerterméke.

Letisztult formájával, modern megjelenésével, fényes fém színű berakásával minden konyha vagy fürdőszoba kedvelt kiegészítőjévé válik. Megjelenése karcsú, így helytakarékos és kisebb helyeken is elfér kényelmesen.

Az innovatív szenzoros technológiának köszönhetően az OTTO érintésmentes szappanadagoló automatikusan adagolja a folyékony szappant vagy kézfertőtlenítőt a kezünkre, épp annyit, amennyi egy kézmosáshoz szükséges, sem többet, sem kevesebbet. Így a szenzoros technológia forradalmasításával mi is környezettudatosabbak leszünk, hiszen ezzel segítjük a hulladékok csökkentését.

 

Új és továbbfejlesztett motoros funkciójával az OTTO szenzoros adagoló műkődése gyors, 0,2 másodperc alatt adagolja kezünkbe a szappant vagy kézferőtlenítő folyadékot.

Az érintésmentes szappanagoló automata szivattyúja nem ajánlott habzó, szemcsés vagy gél állagú szappanokhoz. Amennyiben úgy gondolja, hogy a megvásárolt folyékony szappan sűrű állagú, úgy azt ajánlott kevés vízzel higítani.

Az OTTO érintésmentes szappanadagoló csepegésmentes, és ez azért nagyon fontos, mert a megfelelő tömítés megakadályozza a kellemetlen csepegést, valamint az adagoló eltömődését.

A szenzoros adagoló oldalán lévő folyadékszintjelző ablakon látjuk, ha fogytán van a szappanunk, és ekkor a tetején található tágas nyíláson gyorsan és könnyedén után tudjuk tölteni. A nyílás mellett található a ki/ bekapcsolás gombbal tudjuk az adagolót üzembe helyezni, melyet kék fénnyel jelez a készülék. Ha a készülék pirosan világít, azt jelenti, hogy vagy ki van kapcsolva a szappanadagoló, vagy merülőben van az elem.

Egy kis technikai támogatás a szappanadagoló használatához:

  • Amennyiben a kék fény bekapcsolása után hallja a motor adagoló hangját, de szappant a készülék nem adagol, akkor kapcsolja ki a készüléket és próbálja kiönteni a szappant egy külön tálba. Ezt követően töltse fel forró vízzel, és hagyja kihűlni a vizet kb. 5-10 percig, majd tegye a kezét a mozgásérzékelő elé, és többször ismételje meg, amíg a víz elkezd kifolyni. Ezt követően ürítse ki a vizet és töltse vissza a szappant a készülékbe.
  • Fontos, hogy a legjobb eredmény érdekében időnként tisztítsa meg az Otto adagoló hegyét, és mossa át a szivattyút sima langyos vízes oldattal.

Az OTTO szappanadagoló 4 db AAA alkáli elemmel működik, mely nem tartozéka a csomagolásnak. A termék tölthető elemmel nem működik.

Anyag: fém, műanyag, szilikon

Szín: fekete, króm

Méret: 8,89 x 10,16 x 25,4 cm

Kapacitás: 255 ml

Gyártó: UMBRA

Garancia: 12 hónap

Adatok
Cikkszám:
1012609-040
Tömeg:
480 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!