Facebook
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Ken Hom 31 cm-es acél wok

Ken Hom 31 cm-es acél wok

Termék kosárba helyezése
Cikkszám
KENHOM873683
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ken Hom tapadásmentes, 31 cm-es wok, piros színben

A termék tulajdonságai

Előkészítés és használat: A tapadásmentes wokok egy rövid előkészítési művelet után máris készek a használatra. Mindössze át kell törölgetnie egy nedves kendővel, vagy mosogassa el, törölje szárazra és máris használható.
Nem ajánlott a wok használata során a legnagyobb fokozaton melegíteni, mivel az extrém magas hő idővel csökkentheti a tapadásmentes bevonat élettartamát. A wok alacsonyabb hőfokon is biztosítja a megfelelő és kellő hőmérsékletet. A wok tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű.

Használat utáni kezelés:
Használat után tisztítsa meleg vízzel, ha szükséges használjon mosogatószert, mely nem túl agresszív. Ne használjon súrolószert, érdes vagy fém súroló eszközöket, melyek felsérthetik a tapadásmentes bevonatot. Bármely makacsabb szennyeződést könnyedén eltávolíthat rövidebb áztatás után. Tisztítás után törölje szárazra! Időnként egy kevés főzőolajat kenjen a belső felületére, hogy megelőzze a rozsdásodást, mivel a tapadásmentes bevonat karcos lehet. Mosogatógépben nem mosható!

Főzés a wokokkal:
Nem használható indukciós főzőlapon, azonban minden más főzőlapon és tűzhelyen használható! Forrósítson olajat a wokban, amennyit az elkészíteni szánt étel receptje megkíván, de ne tegyen ételt a forró olajba ameddig az füstöl. Helyezze az ételt a wokba úgy, hogy minden eleme érintkezzen a wokkal amíg az étel fő vagy sül. Soha ne használjon fémtárgyat, ne érintkezzen a wokkal hegyes vagy éles eszköz, mely felsértheti a bevonatot. Ne hevítse túlságosan! Ha a wok mégis túlhevül, kapcsolja le a tűzhelyt és hagyja a wokot lehűlni mielőtt leveszi a tűzhelyről. Használat során mindig győződjön meg róla, hogy a wokot a főzőlap vagy tűzhely közepére helyezte, így megelőzheti, hogy megbillenjen és balesetet okozzon. Soha ne hagyja a wokot felügyelet nélkül mialatt használja!


Vélemények a termékről
Webáruház készítés