Köszöntjük áruházunkban !

Kedves Vásárlóink !
2022. augusztus 30. és 2022. szeptember 8. között a rendelt termékek átvétele és postázása szünetel.
Megértésüket köszönjük.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/944-2466

AdHoc Milano Black or White elektromos só/borsörlő
AdHoc Milano Black or White elektromos só/borsörlő
15 990 Ft

AdHoc Milano Black or White elektromos só/borsörlő

Milano elektromos só-és borsörlő

15 990 Ft
Részletek

Az Adhoc MILANO WHITE és MILANO BLACK elektromos só- és borsőrlője egy rendkívűl szép és ízléses tálalása a fűszereknek.

A  só- és borsörlő használata rendkívül egyszerű, hiszen billenő mechanizmusának köszönhetően nincs más dolgunk, mint vízszintes helyzetbe állítani az őrlőt és így aktiváljuk a darálót. Az őrlési finomságot fokozatmentesen lehet állítani finomtól a durváig.

Az örlő egy led lámpával rendelkezik, mely nem csak fokozza a látványt, de segít az optimális megvilágításban, hogy jól lássuk mennyi fűszer került az ételre. A MILANO WHITE és MILANO BLACK só- és borsőrlője rozsda- és kopásálló kerámiából készült.

Üzembehelyezés:

  • Tartsa a darálót úgy, hogy a daráló lefelé mutasson, és lazítsa meg a fém kupakot az óramutató járásával ellentétesen, ekkor a kupak eltávolítható.
  • Nyomja meg fent az állítócsavart (lsd. a mellékelt videón) és így a motor tartály egység könnyen eltávolítható a házból. 
  • Ezt követően helyezze be a 6 db AAA 1,5 V alkáli elemeket a motor elemtartójába a feltüntetett polaritásolnak megfelelően. 
  • Ha az elemet betette, helyezze vissza a motor egységet a házba, és csavarja az óramutató járásával megegyező irányba amíg a helyére nem kerül, majd helyezze a kupakot vissza.

Tisztítása száraz és puha ruhával ajánlott, nem ajánlott vízzel és mosogatószerrel takarítani!

Anyag: rozsdamentes acél, műanyag

Méret:  6,5 x 20 cm

Gyártó: AdHoc

Videós bemutató a termékről

Adatok
Cikkszám:
EP46
Tömeg:
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!